fbpx

Ozlijedila se Lana Jurčević: Teško mi je, boli me!

Zagreb….

Zbog ozljede Lanu Jurčević nećemo vidjeti na trapezu u završnoj emisiji showa na HRT

Lana Jurčević– Teško mi je, boli me. Tako sam silno željela tu točku na trapezu – kaže pjevačica Lana Jurčević koja zbog ozljede neće moći izvesti svoju točku u završnoj emisiji zabavnoga showa.
Pjevačica Lana Jurčević zbog ozljede mišića prepone mora mirovati, a nada se da će joj liječnici dopustiti da barem dođe u studio bodriti kolege u završnoj emisiji. Završna emisija showa Hrvatske radiotelevizije emitira se uživo u subotu, a zbog ozljede pjevačicu nećemo vidjeti u atraktivnome nastupu na trapezu. Na probi je Lana ozlijedila preponski ligament i zbog toga neće moći ispuniti svoju veliku želju i u paru s glumicom Anom Majhenić izvesti akrobaciju na trapezu.
Lana JurčevićLana Jurčević nada se da će joj liječnici dopustiti da u subotu bude u studiju s kolegama i barem pljeskom isprati glumicu Anu Majhenić s kojom je u paru trebala izvesti akrobaciju na trapezu. Mentor je za izvedbu Vladimir Ježić koji je nakon prezentacije točke izjavio da je za akrobacije na trapezu potrebna iznimna tjelesna snaga.
– Gotovo su svi natjecatelji u zahtjevnijim točkama išli do granica izdržljivosti i bile su česte veće ili manje ozljede. Želja za uspješnim svladavanjem vještine nije ih zaustavljala, pa je barem jedan par u emisiji svoj nastup odrađivao s pomoću lijekova protiv bolova – kazao je urednik showa Tomislav Štengl.

Foto: Press