fbpx

Razglednica: Giuliano na skijanju u Italiji

Uživali u zimskim radostima…

Giuliano je s obitelji i prijateljima uživao na skijanju u Adamellu, Passo del Tonale u Italiji. Svi u obitelji pjevača vrsni su skijaši i vole zimske radosti.
Na skijanju u Italiji– Imali smo lijepo vrijeme i nitko se nije polomio – šaljivo je rekla supruga pjevača Kristina za portal Scena.hr. Sa skijanja se vraćaju danas. Giuliano se opustio nakon napornih treninga i nastupa u popularnom showu ‘Ples sa zvijezdama‘.  Prije prvog nastupa u ‘Plesu sa zvijezdama’ Giulianu je nateklo koljeno.
– To je stara boljka. Koljeno sam operirao prije desetak godina zbog krivog starta na nogometnoj utakmici. Uložili smo veliki trud i rad, ponekad pomislim da sam puno naučio, a onda kad vidim profesionalce čini mi se da mi i ne ide toliko dobro – rekao je tada  Giuliano. Ipak, pjevač je dugo ostao u showu, ispao je u sedmoj emisiji. A u prosincu je snimio pjesmu i spot božićnog  ugođaja. Pomogli su mu i prijatelji i kolege iz showa ‘Ples sa zvijezdama’, lijepa Giulianova partnerica Marija Marinčić, Ornela Vištica i Marko Herceg, Damir Hoyka i Tihana Matijaščić, Robert Schubert, Ana Domišljanović i Valentina Walme.

Foto: Privatni album