Prijavite se za prvi Le Dîner en Blanc u Zagrebu
By redakcija On 9 ožu., 2017 At 11:02 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Piknik…

Rezervirajte datum: Najelegantniji piknik na svijetu Le Dîner en Blanc stiže u Zagreb 20. svibnja!

Le Dîner en Blanc– Jako smo zadovoljni dosadašnjim interesom i velikim brojem prijava za premijerno izdanje Le Diner en Blanc. Važno je istaknuti da će samo oni koji se registriraju putem službene stranice moći kupiti ulaznicu za ovo jedinstveno događanje. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se na vrijeme upišu na listu jer je broj mjesta ograničen – rekla je Tihana Barišić, koja je uz Joea Bašića, Branimira Karačića i Katrinu Nikšić preuzela ulogu domaćina.
Internacionalna gurmanska senzacija Le Dîner en Blanc u Zagreb stiže 20. svibnja 2017. godine na jednu od kultnih gradskih lokacija. Prijave za nezaboravnu večer, druženja, prijateljstva, elegancije, ljepote i magije već su u tijeku, a samo će odabrani dobiti pozivnicu za tajno druženje na ovom jedinstvenom pikniku u bijelom koji već tri desetljeća očarava cijeli svijet.
Le Dîner en Blanc– Postoje piknici, a postoje i Piknici – napisao je New York Times o pop-up gozbi koju su François Pasquier i nekoliko njegovih prijatelja pokrenuli u Parizu, a koja danas privlači više od 10.000 ljudi godišnje. Hrana, vino, zabava i ples dio su ovog posebnog događanja koje već trideset godina promiče poruku prijateljstva i uživanja u jednostavnim stvarima u životu.
Kako bi dobili priliku da sudjeluju na prvoj zagrebačkoj večeri u bijelom, svi zainteresirani se moraju upisati na listu čekanja na službenoj web stranici na linku: zagreb.dinerenblanc.com/registrirajte.
Što se tiče pravila, postoji ih nekoliko kojih se treba pridržavati kako bi se zadržala tradicija događanja Le Dîner en Blanc. Iako su originalnost i kreativnost poželjne prilikom odabira modne kombinacije, bitno je držati se najvažnijeg pravila – sve mora biti isključivo bijele boje. Osim stola, dvije bijele stolice te bijelog stolnjaka, gosti moraju uzeti i košaru za piknik s hranom te čašama i bijelim posuđem. Za sve one koji ne žele nositi vlastitu opremu i hranu postoji i opcija predbilježbe putem online rezervacije tijekom inicijalne registracije za pozivnicu koja će se moći preuzeti na samoj lokaciji događanja

Foto: Press

comment closed