fbpx

Renata Sabljak: Rado se vraćam u Šibenik

Glazbena čarolija i ljeto…

Umjetnica je nastupila na 19. izdanju šibenskog Festivala dalmatinske šansone

Renata Sabljak– Dojmovi su prekrasni. Rado se vraćam u Šibenik jer je ovdje uvijek posebna atmosfera, festivalska, istovremeno opuštena, ali i radna. Veliko je zadovoljstvo bivati na sceni i uz vrhunski festivalski orkestar dijeliti glazbenu čaroliju – ističe umjetnica za portal Scena.hr. Renata Sabljak je nastupila na 19. izdanju šibenskog Festivala dalmatinske šansone. Prvu večer izvela je pjesmu ‘Je t’aime’ te duet s Nenadom Bachom’ Can we go higher’.
Renata Sabljak– Njegova pjesma ima posebnu priču o ljudskosti, čovječanstvu  i svemu onome lijepome čemu stremimo kao ljudska vrsta – kaže Renata koja je u večeri novih skladbi otpjevala pjesmu ‘Otkucaji’ autorskog tima Željen Klasterka – Uršula Tolj – Miro Buljan. Renata je u posljednjih devet mjeseci odigrala stotinjak predstava ‘Mamma mia’ u kazalištu Komedija. U predstavi igra glavnu ulogu Mame Donne. No tu su i ostali brojni nastupi, pa umjetnici ljeto prolazi u radnoj atmosferi
– Mogu slobodno reći da je ljeto poluradno u funkciji Mama privatno. Mama Renata koja vrijeme provodi sa sinovima Lukom i Bornom uz povremene manje nastupe i koncerte. A nakon tako naporne sezone, zbog zadovoljstva i Renata Sabljakodržavanja kondicije, preko šansone koju iznimno volim, polako nam se i ponovno bliži nova sezona u kojoj opet preuzimam ulogu Mamme Donne Sheridan u predstavi Mamma mia – objasnila je umjetnica te zaključila:
– Ostatkom ljeta želim još ovog divnog sunca, vremena, dobrog društva i opuštenosti da bi se moglo potpuno obnovljeno krenuti punim jedrima u novu sezonu i pružiti publici najbolje od sebe.

Foto: Renata Sabljak priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=664]