FOTO: Održana svečana premijera komedije ‘Stado’
By redakcija On 11 sij., 2017 At 11:03 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

film StadoJučer je održana svečana premijera komedije ‘Stado‘, redateljskog prvijenca glumca Nikole Koje koji je uz glumce Natašu Ninković i Zorana Cvijanovića film predstavio zagrebačkoj publici, a na svečanu premijeru je došla i Nina Badrić koja je film Stado snimila pjesmu ‘Ljubav za tebe’.
Na premijeri filma u kinu Cineplexx City Centar One East došle su i brojne poznate osobe; glumica Nives Ivanković, glumac Goran Navojec, glumac Enis Bešlagić, Nataša Ninković, Nina Badrićrukometaš Igor Vori sa suprugom Oljom Vori te brojni drugi.
Glavni junaci komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sreds­tva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti Nikola Kojo, Nataša Ninković, film stadopuno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da napra­ve veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s „vragom“, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh…
A fantastičnu glumačku ekipu predvode Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Branislav Trifunović, Vojin Ćetković, Petar Strugar i mnogi drugi!
Film ‘Stado’ se u Hrvatskoj počinje prikazivati 12. siječnja. A razgovor s legendarnim glumcem Nikolom Kojom u kojem glumac otkriva ekskluzivne detalje filma Stado pročitajte na linku.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: 

comment closed