fbpx

Tatjana Jurić: Jako se veselim povratku na televiziju

Jako se veselim druženju s našim gledateljima, rekla je Tatjana Jurić

– Uređivanje Zdravlja na kvadrat predstavlja mi osobni izazov u kojem želim biti oštar sugovornik kada su u pitanju problemi zdravstvenog sustava, ali i empatičan pratitelj ljudskih priča. Za mene su zdravi ljudi najsretniji ljudi, ali to mnogi zaboravljaju te se sjete zdravlja samo kad im bolest “pokuca na vrata”. Da se važnost zdravlja ne zaboravi tu je naša emisija kao središte zdravstvenih vijesti – izjavljuje urednik i suvoditelj emisije Zdravlja na kvadrat Dalibor Bosančić.

Tatjana Jurić

Lifestyle emisija Zdravlje na kvadrat od 30. siječnja dolazi u novom ruhu pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića. Kroz brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane i drugih aspekata življenja vodit će nas jednom tjedno poznata TV voditeljica Tatjana Jurić.

– Jako se veselim ne samo povratku na televiziju, već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV, sad već prije više od 15 godina, i počela raditi. Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono “iza” je i razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju. Snimanja su već krenula, radi se punom parom i jako se veselim druženju s našim gledateljima! – rekla je Tatjana Jurić.

Tatjana Jurić

Emisija Zdravlje na kvadrat će se baviti otkrivanjem problema iz područja zdravstva. Propitivanjem različitih stručnih mišljenja, donositi savjete i provjerene informacije od strane stručnjaka i znanstvenika te progovarati o pojedincima sa zdravstvenim problemima čije priče mogu biti od pomoći mnogima. Emisija će u fokus staviti razne bolesti, ali i načine liječenja, bit će govora o zdravstvenim ustanovama, a donosit će i informacije kako funkcioniraju zdravstveni sustavi u bogatijim i razvijenijim državama. Gledatelji imaju priliku saznati brojne korisne savjete o prehrani, a oni stižu iz prve ruke od nutricionista, sportaša. Emisija će ugostiti i osobe iz javnog života koje će pokazati kako vježbaju, pričat će o prehrani, načinu življenja, sportu.

Ne propustite brojne teme iz područja zdravstva, prehrane i zdravog načina življenja, uskoro na Novoj TV!

Zdravlje na kvadrat
Produkcija: Euron film & TV d.o.o.
Voditeljica emisije: Tatjana Jurić
Urednik i suvoditelj emisije: Dalibor Bosančić

Foto: Press