fbpx

Treća sezona kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway

Privatni istražitelji Shakespeare i Hathaway

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u popodnevnom terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem treće sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway – privatni istražitelji. Kombinirajući mrtva tijela i komediju te otkrivajući zagonetke, ova otkvačena BBC-jeva kriminalistička drama osvojila je srca gledatelja u više od dvjesto zemalja. Nezaustavljivi su sad kad je Lu položila ispite za privatnu istražiteljicu, a Frank se malo doveo u red. No u lijepom turističkom gradu Stratford-upon-Avonu i dalje ne manjka ubojstava, otmica, ucjena i nevjera. Ugasla zvijezda teškog metala u paktu s vragom.

Shakespeare

Shakespeareov muzej pun kobnih tajni. Priča o kralju Learu smještena u skladište sagova. Dobrodošli u rodno mjesto Barda, gdje se kretanja beskrupuloznih kriminalaca isprepleću u uzbudljivoj drami.

Shakespeare

U prvoj epizodi Frank i Lu angažirani su da pomognu u zatvaranju stare dvorane za igranje tombole, pri čemu se Frank iznenadi kada otkrije starog neprijatelja na djelu. Kakve su mu zapravo namjere?

Shakespeare i Hathaway
Uloge: Mark Benton, Jo Joyner, Patrick Walsh McBride

Foto: Press