fbpx

Video: Plavi Djedica Goran Navojec traži nove pomagače

Zagreb…

Goran Navojec i njegova kiropraktičarka Areta Ćurković pozivaju građane da postanu Čuvari djetinjstva

Goran Navojec, Areta ĆurkovićZa milijune djece širom svijeta koja žive u teškim i nesretnim uvjetima svaka pa i najmanja pomoć znači najviše. Svi možemo dati svoj doprinos za njihovo bolje sutra, a najjači smo kad udružimo snage. Ususret sezoni darivanja i otvaranju trećeg Muzeja realnosti, podrška UNICEF-u stiže s hladnog sjevera u liku plavog Djedice, malo drugačijeg Djeda Božićnjaka koji brine o najugroženijoj i najranjivijoj djeci.
Ponekad sobovi i vilenjaci nisu dovoljni da Goran Navojec, Areta Ćurkovićsva djeca kojoj je to najpotrebnije dobiju ‘darove’ za cijeli život, stoga u novom UNICEF-ovom blagdanskom spotu plavi Djedica – Goran Navojec i njegova kiropraktičarka – Areta Ćurković pozivaju građane da postanu Čuvari djetinjstva.
Program redovitih mjesečnih donacija Čuvari djetinjstva omogućuje provedbu UNICEF-ovih aktivnosti za dobrobit djece. U zemljama u kojima vlada veliko siromaštvo i Goran Navojec, Areta Ćurkovićnevolja, Čuvari spašavaju dječje živote osiguravajući hranu, pitku vodu, zdravstvenu skrb i zaštitu.
Spot koji je upravo objavljen na društvenim mrežama ujedno je i pozivnica za ovogodišnje, treće po redu izdanje Muzeja realnosti koje će se održati od 11. do 13. prosinca u zagrebačkom Muzeju iluzija (Ilica 72).
Na dan otvorenja u ponedjeljak radno vrijeme Muzeja bit će od 12 do 22 sata, dok će preostale dane vrata Muzeja biti otvorena od 9 do 22 sata.
Ulaz će biti slobodan za sve posjetitelje.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=CaCSy8-NEM0[/embedyt]