fbpx

Video: Severina: Za one koje je bar jednom ljubav otrovala

Novi spot…

Svi koji su čuli pjesmu i vidjeli spot, slažu se da je ovo pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji te da će biti veliki klupski hit, poručuju promotori

Severina

SeverinaNakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu ‘Kao’, koja je na YouTubeu dosad preslušana preko 10 milijuna puta, Severina u ponedjeljak, 27. ožujka, točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavljuje spot za novu pjesmu ‘Otrove’ – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. Svi koji su do sada čuli pjesmu i vidjeli spot, slažu se da je ovo pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji te da će biti veliki klupski hit, koji je za Severinu napisao kantautor Jala Brat:
– Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom ‘otrovala’.
Pjesma ‘Otrove’, čiju glazbu i tekst potpisuje Jala Brat, a aranžman KC Blaze, na Severinu baca novo svjetlo, iako je odavno dokazala da je glazbeni kameleon te da se snalazi u svim glazbenim žanrovima.
Ekranizaciju spota potpisuje Petar Pašić, redatelj dosadašnjih Severininih spotova za pjesme ‘Sekunde’ i ‘Silikoni’.

Foto: Press – Jelena Balić
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=EuWc3XE40d4[/embedyt]