Zrinka Cvitešić otkriva detalje s priprema za predstavu
By Gordana Malašić Lazić On 1 lis., 2017 At 03:58 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Tko pjeva zlo ne misli…

Glumica je za ulogu Ane Šafranek primila brojne čestitke

Zrinka Cvitešić

Zrinka CvitešićZrinka Cvitešić je potpuno osvojila premijernu publiku svojim raskošnim vokalom i sjajnom izvedbom uloge Ane Šafranek u predstavi ‘Tko pjeva zlo ne misli‘. Glumica je uživala na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta, kao i cijeli ansambl. 
– Nadam se da smo podsjetili na neka vremena kad smo se više družili bez skrivenih namjera, kad se više pjevalo – rekla je lijepa Zrinka, koja je nakon premijere blistala u haljini s potpisom dizajnerice Matije Vuice. Glumica je otkrila da joj je malo brige zadao zagrebački naglasak na probama za predstavu.

Zrinka Cvitešić
Zrinka Cvitesić, Mirjana Bohanec Vidović– Moj naglasak je neka mješavina Karlovca i okolnih naselja, pa mi je to bilo malo teže. Tu je i činjenica da pet godina nisam igrala na hrvatskom jeziku, a što sam na probama jako osjetila jer izgubiš neku slobodu. Kad bih se malo opustila, odmah bi izašao moj karlovački naglasak. Ali puno su pomogli Ivan Glowatzky i Dora Lipovčan, koji su me stalno upozoravali na karlovačko ‘e’ – naglasila je Zrinka za portal Scena.hr. Predstavu je gledala i legendarna glumica Mirjana Bohanec-Vidović, koja u filmu igra Anu Šafranek. Glumica je pohvalila Zrinkinu izvedbu.
– Zrinka Cvitešić je ulogu napravila potpuno drugačije, što je za mene silno interesantno. Predstava je drugačija i odgovara današnjem vremenu – kazala je Bohanec-Vidović za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr

comment closed