fbpx

Zrinka Cvitešić otkriva detalje s priprema za predstavu

Tko pjeva zlo ne misli…

Glumica je za ulogu Ane Šafranek primila brojne čestitke

Zrinka Cvitešić je potpuno osvojila premijernu publiku svojim raskošnim vokalom i sjajnom izvedbom uloge Ane Šafranek u predstavi ‘Tko pjeva zlo ne misli‘. Glumica je uživala na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta, kao i cijeli ansambl.
– Nadam se da smo podsjetili na neka vremena kad smo se više družili bez skrivenih namjera, kad se više pjevalo – rekla je lijepa Zrinka, koja je nakon premijere blistala u haljini s potpisom dizajnerice Matije Vuice. Glumica je otkrila da joj je malo brige zadao zagrebački naglasak na probama za predstavu.

Zrinka Cvitešić
– Moj naglasak je neka mješavina Karlovca i okolnih naselja, pa mi je to bilo malo teže. Tu je i činjenica da pet godina nisam igrala na hrvatskom jeziku, a što sam na probama jako osjetila jer izgubiš neku slobodu. Kad bih se malo opustila, odmah bi izašao moj karlovački naglasak. Ali puno su pomogli Ivan Glowatzky i Dora Lipovčan, koji su me stalno upozoravali na karlovačko ‘e’ – naglasila je Zrinka za portal Scena.hr. Predstavu je gledala i legendarna glumica Mirjana Bohanec-Vidović, koja u filmu igra Anu Šafranek. Glumica je pohvalila Zrinkinu izvedbu.

Zrinka Cvitesić, Mirjana Bohanec Vidović

– Zrinka Cvitešić je ulogu napravila potpuno drugačije, što je za mene silno interesantno. Predstava je drugačija i odgovara današnjem vremenu – kazala je Bohanec-Vidović za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr