Arijan Ademi: Veliko hvala svima što vjeruju u mene
Piše: redakcija On 26 sij., 2016 At 05:16 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Arijan Ademi– Teško je uopće riječima opisati što sam sve prošao od prvog pozitivnog testa do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se nogometa, ali kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe jer nogomet je moj život – rekao je Arijan Ademi.
Modri su odradili pripreme u Rovinju i krenuli prema Španjolskoj kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva, a u to vrijeme dokapetan Dinama Arijan Ademi trenira daleko od Maksimira i priprema se za nastup u četvrtoj ligi. Podsjetimo, Arijan je suspendiran na četiri godine, no svi navijači, on sam kao i cijela obitelj Dinama se nada da će to biti smanjeno i Arijan puno prije na terenu.
Dok suspenzija ne prođe Arijan bi mogao zaigrati u četvrtoj ligi za – Kustošiju.
– Vidio sam to i čuo kombinacije, ali ne znam baš konkretno previše o tome. Iskreno, prepustio sam sve ljudima u Dinamu i siguran sam da će, kao i uvijek, naći najbolje rješenje za mene. Ja samo želim igrati nogomet i apsolutno nemam ništa protiv odlaska u Kustošiju; dapače, rado bih prihvatio to.”
Nekima bi možda prebacivanje iz Lige prvaka u četvrtu ligu bio problem po pitanju motivacije, ali Arijan s time nikada nije imao problema:
– Davat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Liga prvaka, HNL ili četvrta liga ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu. Četvrta liga je sada moja realnost i vjerujte da ne bih išao tamo da ne mislim uvijek davati 100 posto – rekao je Arijan pa na kraju imao potrebu dodati.
– Znam koliko su svi bili šokirani kad mi se ovo sve dogodilo; bio sam i sam u šoku i dugo nisam mogao vjerovati. Ipak, još me više pozitivno oduševilo kako su ljudi oko mene reagirali. Prijatelji, klub, obitelj pa čak me i mediji podržavaju. Veliko hvala svima što vjeruju u mene, to mi je golemi poticaj da nastavim, a posebno bih se zahvalio mojem klubu koji je čitavo vrijeme uz mene i na raspolaganju; puno to znači u ovako teškim trenucima za mene.

Foto: gnkdinamo.hr

comment closed