Davor Šuker: Ponosni smo na uspjehe mladih!
Piše: redakcija On 29 lis., 2015 At 08:02 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Mlade selekcije…

Davor Šuker– Ovoga mjeseca proslavili smo odlazak naše A reprezentacije na deveto veliko natjecanje od samostalnosti, a ovi uspjesi mladih selekcija pokazuju da će Hrvatska ostati moćna i u budućnosti. Čestitam izborniku Petru Krpanu, stožeru i svim igračima na sigurnom plasmanu u elitno kolo na turniru u Lihtenštajnu te im želim sreću u završnom susretu protiv Češke, a potom naravno i u elitnom kolu – rekao je Davor Šuker.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čestitao je hrvatskim mladim selekcijama na postignutim uspjesima te zaželio sreću reprezentaciji na FIFA U-17 Svjetskom prvenstvu u Čileu. Dok je U-17  reprezentacije Hrvatske (1998. godište) uspješno prošla prvi krug Svjetskog prvenstva u Čileu, ‘nova’ kadetska reprezentacija s dvije sigurne pobjede osigurala je plasman u elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine.
Uoči ogleda osmine finala SP-a protiv Njemačke, predsjednik Šuker izrazio je ponos na prikazane igre hrvatske reprezentacije u Čileu:
“Čestitam momcima i izborniku Dariju Bašiću na plasmanu među 16 najboljih ekipa svijeta. Dečki su pokazali da znaju, mogu i žele, vidjeli smo da imaju puno talenta, a i karakter za nositi se s teškim situacijama. Želim im puno sreće u susretu protiv Njemačke. Očekujem neizvjesnu i odličnu utakmicu između dvije ponajbolje ekipe u Europi, a kako god završilo, već sada možemo biti ponosni na ono što smo vidjeli u Čileu.”

Foto: Drago Sopta – HNS

comment closed