fbpx

Slavonija šalje sportski pozdrav

Rober Seligman

Rober Seligman

Kontinentalna turneja projekta ‘Pokreni se’ započela je uz stotine dobro raspoloženih osječkih vježbača. Od mlađe djece pa do gospođa u najboljim godinama svi su odradili odlično koreografiran trening uz kineziološki tim Marija Anića Kremića. Dvorana Gradski vrt u Osijeku bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a projekt su uz podršku Grada osijeka omogućili i Zajednica sportskih udruga grada Osijeka, te gradski savez ‘Sport za sve’.
– Meni kao sportašu vježba je svakodnevna rutina, Vas pozivam da se što više krećete jer jedino ćete tako sačuvati zdravlje i poboljšati vlastiti život – rekao je Osječanin Robert Seligman jedan od najboljih gimnastičara svijeta.

Igor Jukic, Luka Milanovic

Igor Jukić, Luka Milanović

Od ranih jutarnjih sati brojni su Osječani napravili besplatnu stručnu dijagnostiku Biotreninga uz izvješća u kojima su precizni savjeti kako i koliko bi trebalo vježbati u budućnosti. Zanimljivo predavnje nutricionistkinja iz Definicija Hrane zainteresiralo je mnoge i poučilo kako što bolje balansirati svakodnevni unos hrane. Besplatna savjetovanja vrhunskih stručnjaka nastavljaju se u ostalim gradovima kontinentalne Hrvatske.
– Znanost je dokazala da je tjelesno vježbanje zdravo i to ne samo u obliku prevencije nego se sve više pojavljuje i kao lijek. Iskoristimo te blagodati – Pokrenimo se! – izjavio je u Osijeku prod.dr.sc. Igor Jukić ispred Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.