Ulaznice za kvalifikacije: Hrvatska – Grčka
By redakcija On 20 lis., 2017 At 02:26 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

HrvatskaPred hrvatskom nogometnom reprezentacijom su odlučujući susreti s reprezentacijom Grčke za plasman na FIFA Svjetsko prvenstvo koje će idućega ljeta biti održano u Rusiji, a od danas putem interneta možete kupiti ulaznice za prvi susret u Zagrebu.
Hrvatska reprezentacija pokušat će po deseti puta izboriti plasman na veliko natjecanje, a svoje peto svjetsko prvenstvo Vatreni love protiv reprezentacije Grčke.
Prva utakmica je na rasporedu je 9. studenoga s početkom u 20.45 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu, a vjerni navijači Hrvatske od danas mogu kupiti ulaznice za utakmicu putem interneta.
Ulaznice će biti moguće kupiti i na blagajnama stadiona Maksimir od 6. studenoga od 12 do 18 sati.

HRVATSKA – GRČKA
Zagreb, stadion Maksimir, 9. studenoga 2017., 20:45 sati
Tribina / cijena ulaznice
Tribina Zapad dolje / 200 kuna
Tribina Istok / 100 kuna
Tribina Sjever dolje / 60 kuna

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice od petka 20. listopada do srijede 8. listopada u 12:00 sati (odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica). Blagajne stadiona Maksimir bit će otvorene svaki dan od 6. studenoga od 12:00 do 18:00 sati.
Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Kupac ulaznica putem Interneta mora biti hrvatski državljanin, a osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Foto: Press – HNS

comment closed