fbpx

Zdravo jutro u Slavonskom Brodu!

Pokreni se– Zahvaljujemo svim vježbačima i partnerima na sudjelovanju u ovogodišnjem projektu. Zajedno smo pokretali Hrvatsku, promicali zdraviji i iaktivniji život. Projekt Pokreni se nastavlja se i u 2014. godini brojnim sportskim iznenađenjima i proljetno – ljetnom druženju – rekao je koautor projekta Toni Dabinović.
Stotinu vježbača po posljednji je put ove godine sa zdravog jutra u Slavonskom brodu poslalo poruku ‘Pokreni se!’. Jednogodišnje putovanje Hrvatskom projekta koji promiče zdraviji i aktivniji život završilo je na najbolji mogući način – osmijehom, vježbom i apelom stručnjaka da ne posustajemo. Prepuna sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu šalje sportski pozdrav i najavljuje aktivnu 2014. godinu.
Marijo Anic Kremic– Dolaze dani blagdana kad se svi volimo opustiti i uživati u hrani i piću. Pozivamo Vas da to radite umjereno, budite aktivni svakog dana, pripazite na sebe da ne biste patili u siječnju i veljači – poručuje kineziolog Marijo Anić Kremić.
Više od 2000 vježbača ove se godine pridružilo projektu koji je pokretao Hrvatsku. Brojne sportske i glazbene zvijezde pridružile su se i vježbale zajedno s prijavljenim vježbačima. Besplatna dijagnostika Biotreninga otkrila nam je u kakvoj smo zapravo tjelesnoj formi, a predavanja Definicije Hrane uputila su nas u čari nutricionizma.

Foto: Press Scena.hr