fbpx

‘Pokrenite se’ u Karlovcu!

Pokreni seProjekt ‘Pokreni se’ u Karlovcu gostuje u subotu, 16. studenog u 11 sati u sportskoj dvorani Mihajla Prezelja Mitile. Iskoristite jesen i pokrenite se u Karlovcu! Jeste li znali da je sada pravo vrijeme da svoje tijelo dovedete u formu? Jesen je doba kada nije ni prevruće ali ni prehladno te još uvijek imate dovoljno vremena da stvorite dobre navike za sezonu blagdana i nadolazeće zimske mjesece. Jedinstvenu priliku da preuzmete kontrolu nad svojim tijelom i dovedete ga u formu nudi kontinetalna turneja projekta Pokreni se koja će u prekrasnom gradu na četiri rijeke pokazati kako upoznati vlastito tijelo i ono što najčešće sami ne uspijevamo – kako se pokrenuti.
Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijediti svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšati svoje zdravlje, učinite dobru stvar za svoje tijelo. Prvi prijavljeni vježbači obavit će kompletnu besplatnu dijagnostiku te pomoću posebnih natasa vaci, jan dolezal, marijo anic kremicdijagnostičkih metoda i pomoći stručnjaka Biotreninga saznati u kakvom se stanju nalazi njihovo tijelo i kakvim su rizicima izloženi. Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se nutricionističkom stanju nalazi njihovo tijelo.
Subotnje jutro idealno je za dobar trening vlastitim tijelom koji će Grad Karlovac i stručnjaci Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokloniti Karlovčanima i na taj način potaknuti sve nas na više kretanja. Zanimljivo predavanje iz nutricionizma održat će Definicija Hrane, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.