fbpx

Aco Petrović i Čiribu Čiriba i vesela zanimanja!

KUC Travno…

Aco PetrovićNakon kratke ljetne pauze, dječja predstava Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem ulazi u drugu sezonu i održavat će se jednom mjesečno u Kulturnom centru Travno. Nova sezona donosi potpuno nove trikove i osvježen scenarij, a predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine. Za sve male ljubitelje sporta i zdravog života, 11. listopada u 11 sati u KUC Travno, dolazi najpoznatiji hrvatski košarkaški trener i sportski direktor Cibone – Aco Petrović!
Aco PetrovićAleksandar Aco Petrović hrvatski je košarkaš i trener te sportski direktor Cibone, poznat pod nadimcima ‘Aco’ i ‘Aco Trica’ (bio je uspješan u šutevima iz daljine), a davne 1995. godine, hrvatsku je reprezentaciju na EP-u odveo do brončane medalje. Ukoliko i vaše dijete sanja o tome da postane hrvatski Michael Jordan ili možda pokazuje sklonost levitiranju, ne propustite ovu priliku i saznajte zajedno sve što vas zanima o zanimanju profesionalnog košarkaša ili mađioničara iz prve ruke.
Nakon stomatologa, veterinara, vatrogasca, kontrolora leta, timaritelja životinja, plesne skupine Atomic Dance Factory, hokejaša Medveščaka, glazbenice Pamele Ramljak, speleologa i mnogih drugih, Luka Vidović i Menart Kids, najavljuju još puno novih veselih zanimanja i zabavnih gosti.
Već iduća predstava održat će se 8. studenoga na istoj lokaciji u isto vrijeme kada će Luka ugostiti svog kolegu  – Jozu Bozu. S njim će predstaviti jedno od najmisterioznijih zanimanja na svijetu – zanimanje jednog mađioničara!
Čiribu Čiriba i vesela zanimanja idealan su odabir za sve roditelje koji svojoj djeci žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend.
Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 25 kuna, radnim danom od 10,00 – 19,00 sati ili od 10,00 – 11,00 sati na dan predstave na blagajni / porti Kulturnog centra Travno.

Foto: Press