fbpx

Sandra Lončarić Tankosić stjuardesa u ‘Kud puklo da puklo’

Oštrovac…

Atmosfera na setu je fenomenalna i sa svakog snimanja vraćam se kući s osmijehom na licu i bez ikakvog umora, kaže Sandra

Sandra Lončarić Tankosić– Pratila sam prvu sezonu i ekipa mi je bila zaista super tako da sam bila presretna kad su me pozvali da budem dio glumačke postave. Ono što svima pričam jest da je atmosfera na setu fenomenalna i da se sa svakog snimanja vraćam kući s osmijehom na licu i bez ikakvog umora. Jako sam zadovoljna svojom ulogom stjuardese koja drži do sebe, ima svoje mišljenje, zna uvijek reći što treba, kome treba i poklopiti koga treba – rekla je glumica Sandra Lončarić Tankosić.
Druga sezona popularne serije ‘Kud puklo da puklo‘ ponovno je na malim ekranima. Uz već svima poznatu postavu najosebujnijeg fiktivnog sela u Hrvatskoj, u drugoj sezoni dobili smo i nove likove. Gledatelji su već upoznali novi bračni par Darija i Mirandu Žeravicu, a u Oštrovac stiže i Sandra Lončarić Tankosić u ulozi Darijeve bivše žene Suzane.
Suzana je starija verzija Mirande, Darijeve nove žene. Nije ni ona puno pametna, kao ni Miranda, ali je lukava i putem je puno naučila. Od Darija se rastala jer joj je počela smetati njegova neambicioznost i manjak interesa za uzbudljivim životom. Suzana je uvijek htjela biti svojim kćerima prijateljica ne shvaćajući da cure žele mamu, pa otuda i njihovi problemi u komunikaciji. Od starije kćeri Tine je pokušavala napraviti kopiju sebe, ali nije uspjela, a od mlađe je odavno odustala i ustvari joj se malo i divi. Kada se pojavi u selu, svidjet će joj se i Damir i Josip, a osobito svećenik, što će izluđivati sve žene u selu. Rivalstvo dvije trofejne žene će selo zabavljati, a Darija i kćerke potpuno izluđivati. Suzana će doći i u sukob s Ane kada shvati da njezine kćeri i Ane imaju pomalo taj odnos mama kćeri koji je ona izgubila.
– Drago mi je što snimam s ljudima s kojima nisam nikad prije imala priliku raditi. To su kolege koje privatno jako dobro znam, ali nismo se nikad našli zajedno na setu – kaže Sandra.
Sandra je od završetka studija glume u stalnom angažmanu u Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek te nosi status prvakinje drame osječkog HNK. Do sada je odigrala preko 50 kazališnih uloga domaćih i svjetskih pisaca te preko 20 različitih igranih, TV filmova, dramskih serija i telenovela.
Ponosna je vlasnica brojnih nagrada i međunarodnih priznanja, a kao najomiljenije nagrade Sandra izdvaja Nagrade hrvatskog glumišta te Veliku Zlatnu Arenu, prestižnu nagradu koju je osvojila za svoju prvu filmsku ulogu.

Foto: Press