fbpx

Jasna Zlokić u ulozi poštarice!

Nova TV…

Jasna Zlokić– Tale je bio na prvoj crti bojišnice, a iznad kreveta stajao je njezin poster. Kad su ga njegove kolege zafrkavale da će mu skinuti Zlokićku sa zida, Tale je u šali repetirao pušku i rekao ‘nek se samo netko usudi’ – ispričala je Taletova sestra Renata Drašner, koja je inicirala susret poslavši pismo u redakciju InMagazina Nove TV. Za svoj 50. rođendan ovaj lokalni junak dobio je na poklon Jasnin poster s potpisom, a desetak godina kasnije bilo je vrijeme za novo iznenađenje.
Ovotjedno izdanje rubrike inMagazina ‘Petkom s Petkom’ donosi neobičan susret. Pjevačica Jasna Zlokić susrest će se s poštarom iz Hrvatske Kostajnice, koji je njezin najveći obožavatelj. Ime mu je Mario Djetelić Tale, 61 mu je godina, a za njegove simpatije prema Jasni Zlokić zna čitavo mjesto. Zato i ne čudi što je Daliboru Petku u pomoć pritekla cijela Hrvatska Kostajnica kako bi iznenadila njihovog legendarnog poštara.
U petak u inMagazinu sazant ćemo što je Tale rekao kad je ugledao Jasnu, što kaže supruga Mira te kako je reagirala kad je njezin poster donio u spavaću sobu. Popularna pjevačica okušala se i u ulozi poštarice, a sve to donosi nova epizoda rubrike ‘Petkom s Petkom’.

Foto: Press