fbpx

Mladen Vukorepa: Radujem se nastupu u Potjeri

Potjera…

Mladen Vukorepa pridružiti će se uigranoj lovačkoj ekipi koju čine Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Sučević Međeral

Mladen Vukorepa– Radujem se nastupu u Potjeri. U svojoj sam karijeri stekao dosta iskustva, a u najboljemu su mi sjećanju ostali nastupi u legendarnoj HRT-ovoj Kviskoteci i u EUnigmi, u kojima sam došao do finala. Ekipa i atmosfera na snimanju sjajni su i vjerujem da će gledatelji Hrvatske radiotelevizije to i prepoznati – ističe Mladen Vukorepa i dodaje kako se snalazi u svim područjima, a specijalnost su mu zemljopis i sport.

Potjera

Mladen VukorepaU kvizu Potjera Hrvatske radiotelevizije ovoga će se tjedna pojaviti novi lovac Mladen Vukorepa. Novi će se lovac pridružiti uigranoj lovačkoj ekipi koju čine Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Sučević Međeral. Iskusni kvizaš Mladen Vukorepa nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: Brojke i slova (1986.), Kviskoteka (1988.), Diplomac (1998.), Izazov (1999.) i EUnigma (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranomu u povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Nastupio je i u Kviskoteci na Novoj TV (2006.). Mladen Vukorepa trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskoga kviz saveza (HKS) i svojim će znanjem i iskustvom zasigurno pridonijeti kvaliteti, atraktivnosti i dinamičnosti Potjere. Inače, na ljestvici Hrvatskoga kviz saveza ukupno je 240 natjecatelja, a HRT-ovi lovci pri samome su vrhu.
Urednik Potjere Igor Grković smatra da će novi lovac pridonijeti zanimljivosti emisije:
– Osnovna je ideja kviza na zabavan način promovirati znanje i učenje. Budući da smo stekli vjernu publiku, vjerujem da smo u tome i uspjeli. Uskoro nam se bliži 600. izdanje Potjere i uvođenje novoga lovca pravi je način da tu obljetnicu dostojno obilježimo – ističe Igor Grković.
Kviz Potjera na rasporedu je od ponedjeljka do četvrtka na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 18.10, a može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press – Dario Njavro za HRT