Večer za pamćenje: An evening with Eric Clapton

Trsatska gradina…

Riječki glazbenici publici podarili publici večer za pamćenje: An evening with Eric Clapton

večer Eric ClaptonPosjetitelje Trsatske gradine poznati je riječki gitarist Ivan Pešut podsjetio na brojne uspješnice legendarnog Erica Claptona, a na pozornici su mu se pridružili i vrsni riječki glazbenici – Mario Šimunković (gitara), Henry Radanović (bas), Branimir Gazdik (bubanj) i Ivo Heder (udaraljke) te Olja Dešić (vokal i klavir), Damir Jurčić i Lucija Štefančić.
Emotivna večer ‘An evening with Eric Eric ClaptonClapton‘ koja je bila u znaku glazbene ikone – engleskog gitarista i kantautora Claptona, u izvrsnoj interpretaciji talentiranih glazbenika s riječke scene, oduševila je sve posjetitelje koji su izvođače nagradili gromoglasnim pljeskom. Neki od najpoznatijih Claptonovih hitova kao što su ‘Layla’, ‘Tears in heaven’, ‘Wonderful tonight’ u sklopu Ljeta na Gradini izvedeni su u novom, drugačijem ruhu, a publika je uživala u svakoj noti i svakom stihu koji se savršeno uklopio u čaroban ambijent Trsatskog kaštela.
Sljedeće što posjetitelje očekuje na Trsatskoj gradini je PAR Gradina znanja – finale poduzetničkog kampa koje će se održati danas, u četvrtak 30. kolovoza 2018.godine.

Foto: Press – Ivor Mažar