fbpx

Božićno raspoloženje uz najveće hitove ove nedjelje u TLZP

U TLZP: Marko Braić zavodit će nas kao Kylie Minogue, a Lu Jakelić podsjetiti na božićni hit Olivera Dragojevića

Razigranim blagdanskim notama ove nedjelje natjecatelji showa TLZP – Tvoje lice zvuči poznato u domove gledatelja unijet će božićno raspoloženje.

TLZP

Svih osam natjecatelja u pretposljednjoj epizodi šeste sezone svojim će nam izvedbama interpretirati velike svjetske i domaće zvijezde u njihovom božićnom glazbenom ruhu.
Čast da utjelovi neprežaljenu legendu hrvatske estrade Olivera Dragojevića dobila je Lu Jakelić.
– S obzirom na to sam žena, mislim da je nemoguće dobiti njegovu rašpu i njegov vokal, ali zaista ću pokušati. Maknula sam pritisak da zvučim kao on. Bitno je ispoštovati njegov lik i djelo i sve što je ostavio. Mislim da će biti lijepo da pjesmu otpjevam i na svoj način – rekla je Lu koja će otpjevati Oliverovu pjesmu Bijeli Božić s albuma Cimet i čaj.
Dodala je da se najviše borila s tim da postigne Oliverovu rašpu, ali da prvi put nije morala gledati tekst te da će tijekom izvedbe samo uživati.
Tradicionalno zabavan u sjajnoj kondiciji nakon čučnjeva koje je izvodio tijekom interpretacije Taylor Dane, na pozornici showa Siniša Ružić ovoga puta utjelovit će splitskog pjevača Petra Grašu. – Volim Grašu. On pjeva kao da razmišlja na glas, pa može to i tiho pjevati. Kad se raspjeva ima on glas. Poruka ove pjesme je: Ljudi volite se! – rekao je Siniša te se osvrnuo na pripreme tijekom koji je, kaže pojeo znatnu količinu fritula, pa će pred žirijem i publikom otpjevati Grašinu pjesmu Fritula.
U cipelice australske pjevačice Kylie Minogue ulazi Marko Braić te će na zavodljiv način baš poput nje otpjevati pjesmu Santa Baby.
– Osjećam se odlično. Ovoga puta dat ću počast svim ženama i svemu lijepom što one imaju u sebi. Želim se osjećati kao žena – rekao je Marko dodavši da je dobio odličan zadatak i da jedva čeka donijeti tu atmosferu u domove gledatelja.
Nakon što je u prošloj emisiji utjelovila Tajči, Marina Orsag ovoga puta transformirat će se u Roda Stewarta i otpjevati pjesmu Let it Snow.
– Super je pjesma, volim je. Specifičan je i hrapav vokal. Moram paziti da ne počnem kašljati nego da držim laganu rašpu – riječi su kojima se Marina osvrnula na svoj zadatak.
U 15. emisiji i božićnom izdanju TLZP showa ne propustite pogledati i Maria Valentića i to u dvostrukoj ulozi – Hall i Oats, a Fabijan Pavao Medvešek preuzet će gracioznu ulogu Placida Dominga. Neda Parmać transformirat će se u Gwen Stefani, a Lana Klingor Mihić u Justina Biebera.

Foto: Press