fbpx

Damir Poljičak postaje Pavarotti: Moja očekivanja su jako velika

Show…

Moja očekivanja od ove izvedbe su jako velika, kaže Damir Poljičak

Damir Poljičak– Presretan sam zbog toga i jedva čekam – uzbuđeno je rekao Damir Poljičak koji je veliki ljubitelj opere.
I ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju izvrsne transformacije u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Damiru je gljiva dodijelila transformaciju u čuvenog talijanskog tenora Luciana Pavarottija.
– To mi je jedna intimna želja, a sad kako će to biti, to je nešto drugo – dodao je ovaj obožavatelj Pavarottijeva vokala.
– Ima kao neko sidro i uzemljenje za taj veliki vokal koji izlazi iz njegovih usta, a pjesma je strašno lirska i poetična – kazao je Damir.
– Moja očekivanja od ove izvedbe su jako velika, ja uvijek očekujem puno od sebe i nikad se ne razočaram – samouvjereno je rekao Damir Poljičak.
I ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju izvrsne ostalih transformacije ostalih natjecatelja u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’.
Simpatična Katarina Baban prošloga je tjedna oduševila kao Jole, a ovoga tjedna očekuje ju transformacija u Nicole Scherzinger iz ženskog pop sastava Pussycat Dolls.
Nakon prošlotjednog posljednjeg mjesta na ljestvici, Paola Valić Bekić ove će nedjelje utjeloviti jednu od najvećih ikona hrvatskog dancea, Kasandru. Matko Knešaurek ovoga će tjedna postati Katy Perry, a u izvršavanju zadatka pomoći će mu malena Uršula Divošević. Matko ne skriva svoje oduševljenje još otkad mu je na ruletu gljiva dodijelila ovaj zadatak. Sjajne transformacije na pozornici showa priredit će Maja Bajamić kao Senna M, Ana Vilenica kao dio skupine Kool & The Gang, Amel Ćurić kao Celia Cruz i Davor Dretar Drele u ulozi Boba Marleyja.

Foto: Press