fbpx

Gostovanje: Jazavac u Kerempuhu!

Pula…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

JazavacSatiričko kazalište Kerempuh gostuje u INK Gradskom kazalištu Pula u ponedjeljak, 10. studenoga 2014. godine u 20,00 sati s najnovijim premijernim naslovom ‘Jazavac u Kerempuhu’. Riječ je o autorskom projektu jednog od najintrigantnijih redatelja naših prostora Olivera Frljića.
Nakon iznimnog uspjeha njegovog redateljskog prvijenca u ovom teatru, ‘Gospođe ministarke’ B.Nušića, bit će zanimljivo vidjeti ovu nesvakidašnju predstavu nastalu na principima potpuno drukčije kazališne poetike. Riječ je o satiri koja razotkriva brojne društvene apsurde koji nas okružuju. Drska i energična, duhovita i začudna, ova predstava u prvi plan stavlja glumca i njegovo umijeće.
Ogoljeni pred publikom, polazeći od forme stand up-a, četiri snažne glumačke osobnosti: Hrvoje Kečkeš, Vilim Matula, Borko Perić i Rakan Rushaidat multipliciraju igru i razvijaju autentični glumački ring.
– Ako proglašavamo životinje nepodobnima, onda govorimo o mraku i zapravo nemamo nikakvo pravo govoriti o demokraciji – Fadil Hadžić.

Foto: Press