fbpx

Hrvoje Kečkeš: Ja sam još uvijek razuzdani tinejdžer!

Našalio se…

Matija Prsaklo i Hrvoje Kečkeš glume brižne roditelje u novoj seriji ‘Nemoj nikome reći’

Hrvoje Kečkeš– Jako mi je drago što sudjelujem u seriji jer ova serija pokriva sve generacije. U mom liku je naglasak na toplini brižne majke koja bdije nad svojom obitelji – rekla je za portal Scena.hr Matija Prskalo. Dodaje kako se prepoznala u liku jer i njezina kći polako ulazi u pubertet. Glumica i Hrvoje Kečkeš glume u novoj seriji ‘Nemoj nikome reći‘ koju za HRT snima producentska kuća Kombinat produkcija. Oni su roditelji sedamnaestogodišnje Helene Jurić koja će Hrvoje Kečkešputem svojeg videobloga dočarati život svojih razrednih prijatelja te probleme unutar svoje obitelji. U ulozi Helene je mlada glumica Mia Anočić Valentić.
– Sretna sam jer je ovo prva moja uloga u seriji i to glavna uloga – veselo je rekla Mia. Dodaje kako su Matija i Hrvoje odlični roditelji. Iako Hrvoje kaže kako još nema roditeljskog iskustva, u ulozi oca se dobro snalazi. Zanimalo nas je i je li Hrvoje bio razuzdani tinejdžer…
– Pa ja sam još uvijek razuzdani tinejdžer – našalio se glumac. Snimanje serije započelo je jučer na Etno farmi kod Samobora.

Hrvoje KečkešGlumačku ekipu osim njih čine i  Senka Bulić, Filip Šovagović, Nataša Dorčić, Ankica Dobrić, Nela Kocsis, Bojana Gregorić, Goran Grgić, Petra Dugandžić i Joško Ševo dok režiju potpisuje Ivan Livaković, koji je uz Andriju Mardešića ujedno i koscenarist.
– Sada smo na setu Etno sela jer to simbolizira pitoreskno mjesto, što je također svojevrsna satira na sapunice. Humor je ovdje bitna odrednica scenarija – rekao je Livaković. Snimanje serije će trajati do prosinca  na više lokacija u Zagrebu i okolici. Urednica serije Maja Gregl najavila je kako ćemo seriju imati prilike vidjeti već u veljači na Drugom programu HRT-a, a svaka od epizoda trajat će po pola sata.

A kako je bilo na snimanju pogledajte u fotogaleriji.
Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=482]