fbpx

Modni brend Duchess oduševio u Dubrovniku

Dubrovnik…

Stradun ‘zapalili’ prekrasni modeli Glamour fashion showa – Duchess oduševio

Duchess

DuchessOvog vikenda, ispred crkve svetog Vlaha u Dubrovniku, mnogobrojne turiste i posjetitelje oduševila je spektakularna modna revija Glamour fashion show. Na najljepšoj svjetskoj pozornici, koju su izabrala i mnogobrojna filmska studia kao najljepšu originalnu povijesnu scenografiju, održana je večer za pamćenje.
Modni brand Duchess upravo je na ovoj pozornici imao svoju prvu modnu reviju s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivicom DuchessSkokom, a oduševljenje nisu krile ni glumice Ecija Ojdanić koju se pojavila s novom frizurom te Lana Gojak, Ivana Delač, Maja Vračarić, Ivana Bilandžija Billy i brojni drugi.
Brend Duchess se predstavio sa ‘Crusiom kolekcijom’, trećom ove godine inspiriranom krstarenjem, a u suradnji s tvrtkom Frauscher koju je u Dubrovniku predstavljao Franz Schillinger iz Master Yachtinga. Iza modnog brenda Duchess stoje Snježana Mehun i Antun Tin Brišar.
Dubrovačka modna dizajnerica Džemila Dilberović predstavila je svoje prekrasne i unikatne haljine iz njezine najnovije kolekcije Lella Design, izrađene od najfinijih materijala, čipke i svile ručne izrade.
After party završio je tradicionalno u Culture Club Revelin.

Foto: Press – Duchess