fbpx

Nova sezona 5com s Danielom: Zoran Predin i Borna Ćorić

Predin i Ćorić otvaraju novu sezonu 5com s Danielom

U prvu ovosezonsku emisiju 5com s Danielom stižu glazbenik, kantautor i pisac Zoran Predin te vrhunski sportaš i tenisač Borna Ćorić.

5com

Zoran će u emisiji govoriti o svojem prvom romanu Mongolske pjege, zašto je novi album Gastarbajter trubadur na čekanju te jesu li ga zamijenili u rodilištu. Saznat ćemo sve o Predinovu statusu docenta i o tome u kakvoj su vezi fileki i muškost.

5com

Borna Ćorić će govoriti o svojem najdužem odmoru u životu i o svom perfekcionizmu. Saznat ćemo što sve radi lijevom rukom i što će raditi kad više neće raditi. Otkrit će nam sve o nemoralnim ponudama koje dobiva u inbox.

Zoran Predin otpjevat će svoje dvije pjesme: Što bi mi bez nas i prvi singl s novog albuma „Gastarbajter trubadur” Bez tragova i sjene.

Prva emisija 3. sezone 5com s Danielom na rasporedu je u petak 24. rujna u 22.30 sati na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Urednice projekta 5com s Danielom su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović, urednica emisije je Gordana Škaljac Narančić, redatelj je Neven Mihael Dianežević.

Foto: Press – Renato Branđolica za HRT