fbpx

Improvgrupa.002 iz Čakovca kreće u novu sezonu

Improvgrupa.002 u sezoni 20./21.

– Nakon desetkovane prve polusezone i prorijeđenih nastupa u vrijeme korone (dva nastupa u ožujku i po jedan krajem lipnja i početkom svibnja), sa željom i vjerovanjem u mogućnost nastupa u živo, čakovečka Improvgrupa.002 skovala je velike planove za sezonu 20./21. – poručuju iz Improvgrupa.002 grupe.
Njihov show KOME ZVONO ZVONI predstavljen je publici prije ljeta u četiri navrata i to na dvije lokacije: Klubu Prostor i Casa Latini. Sva četiri nastupa bila su rasprodana i u sva četiri slučaja tražila se karta više. Zanimanje čakovečke publike za formu improvizacijskog kazališta Grupa.002 je odlično iskoristila i predstavila se (kao i novu, u hrvatskoj, kazališnu formu) publici na najbolji mogući način.
Improvgrupa.002

Nakon ljetne pauze članovi Grupe.002 Marko Baksa, Alen Barbić, Mario Jakšić, Dalibor Strišković, Kristina Štebih, Silvio Štefanac i Nataša Radiković, predvođeni osnivačem i inicijatorom grupe, glumcem Brunom Kontrecom, a na krilima početnog elana i prihvaćanja, nastavili su s probama i pripremili pregršt zanimljivosti za sezonu 2020./2021.

Improvgrupa
Pokrenuli su Improvizatorsku tribinu ˝IMPUT˝ – improvizacije utorkom koja je, de facto, zajednički nazivnik za 9 izvedbi njihovog poznatog showa ˝KOME ZVONO ZVONI˝. Tribina ˝IMPUT˝ – improvizacije utorkom održavat će se jednom mjesečno od listopada 2020. do lipnja 2021. u Klubu Prostor u Čakovcu s početkom u 20:00 sati. Dan u tjednu kojeg su rezervirali za ovo događanje je utorak kako bi na taj način veseljem i smijehom ukrasili radni tjedan.
Improvgrupa.002

– Ukoliko nećete moći prisustvovati nastupima uživo, članove Grupe.002 možete slušati i na Radiju HRČAK i to svakog drugog četvrtka od 17:40-17:55 u emisiji ˝Coolturnjak˝. Tamo će, vođeni radijskim glasom Maje Novosel, predstavljati novitete i improvizirati u eter i to prema vašim prijedlozima.
Uz sve navedeno, Grupu.002 čekaju i gostovanja po Međimurju. Trenutno imaju dogovorene nastupe u Murskom Središću, Belici i Strahonincu, a u pregovorima su s još nekim mjestima. Stoga, ako ih ne uhvatite u Klubu prostor – nema izlike, oni dolaze (k) vama. Samo ih kontaktirajte! – kažu u priopćenju za medije iz Improvgrupa.002 grupe.
KOME ZVONO ZVONI – improvizacijski show –
je projekt improvgrupe.002, a radi se o 12-15 improvizacijskih skečeva u kojima publika, u trenutku, odabire teme, likove, replike, situacije koje izvođači na sceni moraju ispoštovati. Takav neposredan i trenutni koncept generira zabavne, šaljive, humorne i neočekivane situacije koje se više nikada ne mogu ponoviti. Dakle svaki nastup je jedinstven i unikatan, a zajednički nazivnik im je da se u svakom jednako zabavlja publika kao i protagonisti showa.

Foto: Press