Nola – Gabi i Marijan: Dođite u Sax bit će ‘Drukčije’!
Piše: redakcija On 3 lip., 2015 At 08:25 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Pripreme za koncert su u punom jeku

Nola– Radujemo se zagrebačkom koncertu u Sax-u i jedva čekamo svirati u punom sastavu. Dođite bit će ‘Drukčije’! – najavljuju Gabi i Marijan koncert u Sax-u.
Prije više od dvije godine, Nola je u Sax-u povodom Valentinova održala koncert u sklopu turneje pod nazivom ‘Nola Piano – 20 godina ljubavi’. Ljubav koja je i danas njihov pokretač, kako poslovno tako i privatno, osjećala se i tada, kad su akustično izveli neke od svojih velikih uspješnica. Sljedeći četvrtak, 11. lipnja 2015. godine, Nola se u punom sastavu vraća u Sax, kada će počastiti Nolasvoju vjernu publiku novim pjesmama kojima najavljuje novi album. Jednu od njih predstavili su početkom proljeća i doslovno oduševili radijske urednike diljem zemlje. Pjesma “Drukčije” koja je nedavno dobila i svoje video izdanje, mali je odmak od njihove uobičajene direktne ljubavne tematike s jasnim slikama ljubavi, ali je izvrsna uvertira u koncert koji nam spremaju.
Ne propustite prekrasan koncert, najljepšu ljubavnu priču dvoje ljudi koji se vole već više od 20 godina, čije su pjesme mnogim parovima postali ljubavni zavjeti. U SAX-u će nastupati 11. lipnja s početkom u 21,00 sat, a ulaznice možete kupiti po cijeni od 40,00 kuna u pretprodaji ili 50,00 kuna na dan koncerta.

Foto: Press

comment closed