Nova sezona serije Endeavour, mladi Morse
By redakcija On 11 velj., 2020 At 01:39 PM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na HRT-u…

Shaun Evans mladi je detektiv Endeavour Morse

EndeavourHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka 14. veljače 2020. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 21.00 sat počinje s prikazivanjem nove sezone kriminalističke serije Endeavour, mladi Morse.
Ova izvrsna britanska kriminalistička serija vraća nas u prošlost jednog od nezaboravnih televizijskih likova i razotkriva nam kako je počela karijera kasnije slavnog inspektora Morsea. Shaun Evans mladi je detektiv Endeavour Morse. Izvrsnom interpretacijom slavnog lika Colina Dextera Evans omogućava gledateljima da saznaju više o prošlosti detektiva slavnog po ljubavi prema križaljkama, klasičnoj glazbi, engleskom pivu i klasičnim automobilima.
Četvrta sezona serije Endeavour, mladi Morse (1967.) počinje jedva dva tjedna od događaja na kraju treće sezone. Oksfordski plavci pokušavaju nastaviti osobni i profesionalni život. Pred njima je 1968., godina promjena koja će poremetiti privatni i profesionalni život Endeavouru i njegovim kolegama.
U Oxfordu zločin ne spava, i tim opet rješava tajanstvene i zanimljive slučajeve ubojstva, pohlepe i prijevare. Uspon organiziranog kriminala prijeti da će zauvijek promijeniti Oxford. A kad 1968. završi, hoće li život u policijskoj postaji u Cowleyju ikad opet biti isti?

Foto: Press

comment closed