fbpx

Peter Schmeichel na glavnom zagrebačkom trgu!

Champions League Trophy…

Peter Schmeichel– Općenito sam lud za nogometom, ali Liga prvaka je zaista nešto posebno. Kad krene njihova himna, moj sin koji ima šest i pol godina i ja obavezno stavljamo ruku na srce. On je navijač Reala, stariji sin Barcelone, a ja čekam da se ostvari moj veliki san i da Dinamo jednog dana donese ovaj veliki trofej u Zagreb – rekao je Tarik Filipović.
Peter SchmeichelOvog vikenda glavni zagrebački trg ponovno je zahvatila groznica Lige prvaka, najelitnijeg natjecanja najvažnije sporedne stvari na svijetu. Naime, građani su imali priliku uživo vidjeti pobjednički pehar Lige prvaka u sklopu Champions League Trophy Toura koji predstavlja UniCredit Grupa. Peter Schmeichel i Goran Vlaović kao ambasadori projekta fotografirali su se s obožavateljima, a isto nisu propustile ni brojne poznate osobe. Glumci Tarik Renata SopekFilipović, Rene Bitorajac i Robert Kurbaša, TV voditeljice Mila Horvat i Renata Sopek te voditelji Mario Petreković i Ivan Vukušić pridružili su se tisućama građana i iskoristili jedinstvenu priliku za fotografiranje ispred trofeja te za posjet multimedijalnoj izložbi UniCredit Walk of Champions.
Nogomet iz ženske perspektive komentirala je Renata Sopek, koja je istaknula kako često s društvom prati nogometne utakmice.
– Oduvijek pratim sport općenito, ali nogomet je moja najveća ljubav. Važnije utakmice reprezentacije i Ligu prvaka ne propuštam! Uistinu je sjajan osjećaj biti ovdje i vidjeti pobjednički pehar uživo – istaknula je Renata Sopek.

Foto: Press