fbpx

Stjepan Hauser: Nastup u finalu Lige prvaka doživljavamo kao vrhunac karijere

Video…

Ne možemo dočekati da odsviramo pjesmu Seven Nation Army u finalu Lige prvaka, kaže Stjepan Hauser

2Cellos, Stjepan Hauser– Budući da je to pjesma koju ćemo izvoditi uoči utakmice u finalu Lige prvaka, prije nego igrači izađu na teren, odlučili smo snimiti i video. Ja nosim dres Real Madrida, a Luka Liverpoola koji su ujedno i finalisti Lige prvaka – rekao je Stjepan Hauser napominjući kako i Luka i on vole odlične rifove i velike bubnjeve koji sjajno dolaze do izražaja u ‘Seven Nation Army‘.
2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser spremni su za dugoiščekivani nastup na otvorenju finala UEFA Lige prvaka 26. svibnja, a uoči tog veličanstvenog događaja, snimili su i prigodni spot. 2Cellos su ovoga puta odabrali i na violončelima besprijekorno odsvirali pjesmu ‘Seven Nation Army’ koju u originalu izvode The White Stripes. Tu će pjesmu, uz himnu Lige prvaka, imati čast odsvirati u finalu UEFA Lige prvaka u Kijevu.
– Pomislili smo zašto ne bismo odsvirali oba instrumenta na našim violončelima. Ne možemo dočekati da odsviramo pjesmu u finalu Lige prvaka. Bit će to definitivno trenutak za pamćenje! – dodao je Hauser.
Spot su snimili u studiju gdje uz sve obaveze marljivo rade i na nadolazećem albumu! A s nadolazećeg albuma već smo čuli i vidjeli sjajnu obradu bezvremenskog hita ‘Eye of The Tiger’!
Nastupom u Kijevu, 2Cellos će se još jednom predstaviti kao sjajni promotori Hrvatske u inozemstvu – riječ je o nastupu na jednom od najprestižnijih i najgledanijih sportskih događaja koji je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi!
– Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovako velikog i spektakularnog događaja – rekao je Hauser uoči nastupa.
Prije nego što 2Cellos nastupe u maniri pravih svjetskih zvijezdi, na pozornici će nastupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa i pjevač Sean Paul. A taktovi violončela, na teren će te večeri ispratiti i naše nogometne zvijezde: Luku Modrića i Matea Kovačića u dresu Real Madrida CF te Dejana Lovrena u dresu Liverpoola CF!

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DMTPHiDcIyU[/embedyt]