Strah, uzbuđenje, napetost – kandidatkinje prvi put u avionu
By redakcija On 28 svi., 2017 At 10:42 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

U prvoj emisji showa ‘Moje prvo putovanje’ – Strah, uzbuđenje, napetost…

Strah, uzbuđenje, napetostKandidatkinje showa ‘Moje prvo putovanje’ ne mogu sakriti svoje oduševljenje putovanjem koje je pred njima.
– Jako sam uzbuđena i veseli me što ću upoznati neku novu državu i običaje tih ljudi. Svejedno mi je koji grad ću upoznati jer i tako nisam nigdje bila – kazala je Anica Kralj, domaćica iz Petrove Gore, a uzbuđenje s njom dijeli i kći Martina Tenšek koja kaže da je kao svog suputnika na putovanju odabrala majku iz razloga što joj niti jedna prijateljica ne bi povjerovala.
– Mama isto nije imala mogućnost da putuje, pa ovo je sad izuzetna prilika – dodala je Martina.
No, osim što će kandidatkinje po prvi puta otići na putovanje, po prvi puta će se voziti i avionom. Strah, uzbuđenje, napetost istovremeno će osjetiti tijekom svog prvog leta avionom, a dok će dvije najbolje prijateljice Maja i Natalija let provesti uz vrisku i smijeh, majki Anici i kćeri Martini neće baš biti do smijeha.
Strah, uzbuđenje, napetost– Malo sam se bojala, zaboljela me jako glava i zub. Kad smo slijetali, nisam se osjećala dobro, kao da propadam – opisala je Anica svoj prvi let avionom. Kako će putnice doći od aerodroma do hotela, s kakvim će se sve izazovima susreći te koga će nenadani problemi dovesti do ruba suza, ne propustite pogledati već u prvoj epizodi showa ‘Moje prvo putovanje’ u ponedjeljak 29. svibnja na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed