fbpx

Tedi Spalato na američkoj turneji: Dalmacija u mom srcu!

Turneja….

Idem vidjeti gdje su snimali Bogart i James Dean, kaže Tedi Spalato

Tedi Spalato– Radujem se ponovnom posjetu Americi. Iako sam već obišao dosta gradova, još puno toga mi je ostalo neotkriveno. Svakako ću slobodno vrijeme pokušati iskoristiti za obilazak hollywoodskih filmskih studija. Kako sam ja dijete crno-bijele hollywoodske produkcije, volio bih vidjeti gdje su snimali Humphrey Bogart i James Dean. A ne bi bilo loše obići ni Disneyev studio – rekao je Tedi Spalato.
Splitski kantautor već je spakirao kofere i s nestrpljenjem iščekuje polazak na američku turneju gdje će s kolegama od petka 29. travnja do 8. svibnja 2016. godine održati šest koncerata pod nazivom ‘Dalmacija u mom srcu’.
Uz Tedija Spalata nastupit će i Neno Belan sa svojim Fiumensima, Zorica Kondža, Ivo Amulić i Maja Blagdan. Iako je bio najavljen i nastup Meri Cetinić, ona iz zdravstvenih razloga neće moći otputovati s kolegama.
Dalmatinski ‘dream team’ svoj će prvi koncert održati u kanadskoj Mississaugi ovog petka, nakon čega putuju za New York gdje nastupaju već sutradan. U nedjelju su u Chicagu, a onda slijedi pauza od pet dana prije nastupa u Los Angelesu, gradu kojem se Tedi najviše veseli.
U petak 6. svibnja koncert će održati u Warner Grand Theatreu u Los Angelesu, u subotu su u San Franciscu, a u nedjelju ponovno u Kanadi u Vancouveru. Iako su naporan tempo i mnogo kilometara pred njima, Tedi se raduje odlasku i publici s druge strane oceana koja naše izvođače uvijek dočeka s oduševljenjem.
– Uvijek je ugodno doći među naše ljude u inozemstvu. Dočekaju nas s toplinom, kao da vide stare prijatelje. Zbog takvih emotivnih susreta uopće mi nije problem proputovati pola svijeta. To su uspomene zbog kojih se isplati raditi ovaj posao – zaključio je Tedi.
Turneja ‘Dalmacija u mom srcu’ nastavak je uspješnih gostovanja hrvatskih izvođača u Americi. Već su ju obišli Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi (K. Kambelovac), Oliver Dragojević, Gibonni, Nina Badrić i nedavno klapa Sv. Juraj HRM.

Tedi Spalato – Raspored koncerata na turneji:
29. travnja – MISSISSAUGA
30. travnja – NEW YORK
1. svibnja – CHICAGO
6. svibnja – LOS ANGELES
7. svibnja – SAN FRANCISCO
8. svibnja – VANCOUVER

Foto: Press