fbpx

Treća sezona serije Frankie Drake istražuje

Od ponedjeljka na HTV1 Frankie Drake istražuje

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 5 listopada 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 16.00 sati započinje s prikazivanjem treće sezone serije Frankie Drake istražuje.
Treća sezona serije Frankie Drake istražuje donosi svu silu novih pustolovina u koje se dame iz agencije Drake Private Detectives upuštaju dok istražuju sve zahtjevnije slučajeve, a snage odmjeravaju s itekako neugodnim neprijateljima.
Frankie Drake

Desna ruka Frankie i Trudy i dalje su Mary i Flo koje su uvijek spremne priskočiti kada treba pročeprkati po policijskim dosjeima ili baciti oko na obdukcijski izvještaj. Mary je i u policijskoj postaji i u životu stekla samopouzdanje kakvo nikad prije nije imala, no frustrirana je statusom pozornice za čednost i žudi za time da se ostvari na poslovnom planu.
Flo u međuvremenu privodi kraju teorijski dio studija medicine i s veseljem iščekuje stažiranje u bolnici, a u isti mah održava vezu na daljinu i uspješno se nosi s izazovima koje donose istrage agencije Drake.
Trudyna ljubavna veza s Billom Petersom sve se više zahuktava, baš kao i njezin istražiteljski rad u kojem nailazi na slučajeve od kojih se uistinu diže kosa na glavi. Frankie i dalje svoj tim vodi neustrašivo i dosjetljivo, ali ne zapostavlja ni ljubav: njezino srce osvaja boksač Moses Page.

Foto: Press