Video: Dražen Zečić postao mađioničar
By redakcija On 16 ruj., 2019 At 12:08 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

Show…

Nikad neću prestati pjevati, kaže Dražen Zečić

Dražen Zečić– Nikad nisam htio biti mađioničar, ali ne znam spava li mirno David Copperfield nakon ovog – našalio se Dražen Zečić koji se pobrinuo da zecu, koji je poslužio kao zvijezda trika, bude što ugodnije.
Četvrtu sezonu popularne televizijske emisije ‘Dalibor Petko Show‘ svojim je koncertom uživo otvorio Dražen Zečić. Popularni pjevač potrudio se da otvorenje bude spektakularno pa je uz pomoć iluzionista Magic Leona po prvi put izveo mađioničarski trik – izvukao je malenog zečića iz šešira.
Dražen ZečićNo to nije bio jedini Zečićev zadatak. Uz pomoć prijatelja, Vedrana Mlikote, pjevač je morao savladati još jedan izazov – plesanje trbušnog plesa sa sabljom na glavi, što je izazvalo niz urnebesnih reakcija u studiju.
Povod Zečićevog gostovanja bio je njegov prvi solistički koncert u Lisinskom, 21. listopada, koji je već gotovo rasprodan. Nastup u zagrebačkoj dvorani bila je velika pjevačeva želja, a uz njegov band na pozornici će ga pratiti i orkestar pod ravnanjem maestra Josipa Cvitanovića.
Dražen Zečić je komentirao i navodne izjave da razmišlja o umirovljenju.
– Nikad neću prestati pjevati. Rekao sam da onog dana kad prestanem s koncertima, da se ne mislim vraćati kroz koje kakve povratničke turneje. No, pjevati sigurno ne namjeravam prestati – izjavio je Zečić, kojeg krajem godine očekuje velika slovenska turneja s pjevačem Markom Škugorom.

Foto: Promo
Video:


comment closed