Želite glumiti? Dramske radionice U potrazi za istinom

Zagreb…

Dramska radionica U potrazi za istinom

Medijski pokrovitelj Scena.hr

U potrazi za istinom– Centar za kulturu Trešnjevka, Telecentar i Arheološki muzej u Zagrebu pozivaju vas da nam se pridružite na projektu ‘U potrazi za istinom‘ kroz dramske radionice. Počinjemo 14. ožujka 2019. godine u 10.00 sati – pozivaju organizatori.
Treći ciklus kazališnih radionica projekta U potrazi za istinom pod vodstvom je glumice Jelene Hadži-Manev, a u sklopu radionice polaznici će glumiti u kazališnoj predstavi Popravak života koju su sudionici radionice dramskog pisma napisali pod vodstvom Brune Margetića.
Projekt U potrazi za istinom započeo je 1. rujna 2018. i traje do 30. kolovoza 2019. godine, a provode ga Centar za kulturu Trešnjevka, Telecentar i Arheološki muzej u Zagrebu. Prijaviti se mogu svi zainteresirani s napunjenih 55 godina, a radionice su besplatne za sve polaznike. Prijave na: [email protected]
Nositelj projekta je Centar za kulturu Trešnjevka, partneri su Arheološki muzej u Zagrebu i Telecentar. Ukupna vrijednost projekta je 652.892,05 kuna od čega 554.958,24 kuna sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Foto: Press