fbpx

Magazin Puls i ovoga tjedna donosi zanimljive priče

Ekipa magazina Puls donosi nove, zanimljive priče

U ovotjednom magazinu Puls, danas 1. listopada u 21.00 sat na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), ekipa magazina za ljude i društvene fenomene donosi nove, zanimljive priče.
Netom nakon razornoga potresa koji je pogodio Zagreb, ekipa magazina Puls je na obroncima Medvednice razgovarala s onima koji su najviše stradali – ljudima u epicentru. Pola godine poslije, ponovno smo ih posjetili, ali njima više i nije do razgovora. Zima je pred vratima, a mnogi se i dalje ne mogu vratiti u svoje domove. Kako im je danas pogledajte u reportaži Sanje Pražen.
Puls

Kada je proljetos buknula epidemija koronavirusa, prva hrvatska karantena proglašena je na otoku Murteru. Ljetos, kada se stanje koliko toliko vratilo u normalu, u Murteru smo se s ljudima prisjetili doba karantene, rana koje su gubici ostavili, ali smo se uvjerili i da se život hrabro nastavio. Priču donosi Morana Kasapović.
Otkako smo u Europskoj uniji, studij u inozemstvu dostupniji je nego prije, pa se mnogi željni znanja i novih iskustava sve češće usude otisnuti, ne samo iz roditeljskog doma već i iz svoje zemlje. U priči Nataše Kraljević Kolbas ispratili smo neke od njih, naravno, s nadom da će se vratiti.
Novinarka Maja Zrnić upoznat će nas s mladim težacima s Hvara, koji plivaju kontra struje. S jedne strane prkose općem trendu da se na moru treba živjeti samo od turizma, a s druge pak strane, ruše predrasude da se rad na zemlji ne isplati.
I treću sezonu Pulsa potpisuje iskusni autorski tim: urednica projekta Maja Tokić, urednica i voditeljica emisije Morana Kasapović, redateljica emisije Anamaria Corazza te redatelj najava Siniša Hajduk.

Foto: Press