fbpx

2Cellos nastupili uz pratnju Sydneyskog simfonijskog orkestra

Sydney…

Još neobjavljene pjesme Luka Šulić i Stjepan Hauser odsvirali su u pratnji Sydneyskog simfonijskog orkestra

Luka Šulić, Stjepan Hauser, 2CellosUnaprijed rasprodan koncert 2Cellos u Sydneyskoj operi pokazao je veliki i opravdani interes australske publike. Našim vrhunskim virtuozima su se na pozornici pridružili članovi Sydneyskog simfonijskog orkestra (Sydney Symphony Orchestra) što se savršeno uklopilo u izvedbu novih pjesama s nadolazećeg albuma 2Cellos. Bilo je to prvi puta da su Luka Šulić i Stjepan Hauser s orkestrom uživo odsvirali još neobjavljene pjesme baš kao i one koje već svi dobro znamo.
Luka Šulić, Stjepan Hauser, 2CellosU drugom dijelu koncerta, 2Cellos su zablistali sa svojim standardnim programom i novim aranžmanima.
Novi album 2Cellos izlazi početkom sljedeće godine (Sony Masterworks/Menart), a na njemu će objaviti teme iz poznatih filmova koje su snimili u Londonu i to s Londonskim simfonijskim orkestrom.
Za sve one koji nisu mogli biti ondje, 2CELLOS su koncert zabilježili kamerama pa će biti prilike vidjeti naknadno kako je izgledao najnoviji spektakl!
Koncert je održan u sklopu australske turneje, a publika je i ovoga puta bila oduševljena energijom i karizmatičnošću Stjepana i Luke.

Foto: Promo – 2Cellos