fbpx

Antonella Malis – Koncertni spektakl La Primavera

Zagreb…

Sopranistica Antonella Malis – Koncert simbolična la Primavera osjećaja

Antonella Malis– Baš kao i svako novo proljeće, godišnje doba u kojem se priroda iznova budi u prepoznatljivim, ali uvijek novim bojama životne radosti i kreativnost, takvih je svih mojih 21. godinu umjetničkog djelovanja – rekla je Antonella Malis o predstojećem koncertu.
Operna diva i velika hrvatska crossover umjetnica Antonella Malis, glazbenim putovanjem naziva ‘La Primavera’ obilježit će dvadeset i jednu godinu umjetničkog djelovanja. Zagrebačka će publika u četvrtak, 4. travnja 2019. godine od 20.00 sati u KD Vatroslav Lisinski moći uživati u mnogobrojnim glazbenim interpretacijama, najljepšim ljubavnim baladama svjetskih i hrvatskih evergreena, songovima iz mjuzikla, nostalgičnom fadu i neodoljivom šarmu francuske šansone.
Antonella Malis u svojoj međunarodnoj karijeri ostvarila je uspješne suradnje s mnogobrojnim glazbenicima i ansamblima poput orkestra Original Wiener Strauss Cappelle iz Beča i zapažene Antonella Malisnastupe u najprestižnijim koncertnim dvoranama. Iako je na pozornici od svoje četvrte godine, početak profesionalne operne karijere dogodio se na nastupu za vrijeme studija opernog pjevanja i magisterija u Rimu 1998. godine u organizaciji hrvatskog veleposlanstva, nakon čega su slijedili nastupi na RAI televiziji, pred Papom Ivanom Pavlom II. i Benediktom XVI. Nastupala je kao Tatjana u operi “Evgenij Onjegin” s Moskovskim državnim simfonijskim orkestrom u sklopu Europskih turneja, a pored glumačkih ostvarenja u dramskoj predstavi “Amadeus” i mjuziklu “Nunsens” (“Redovnice nastupaju”) u zemlji i inozemstvu.
– Ovim koncertom simbolična la Primavera osjećaja, nastavljam dalje uz moje posebne goste: Max Hozić, Goran Listeš, Davor Pekota, Marina Tomašević, Mate Grgat, Abbazia, Band Aid Most i naravno, goste iznenađenja – otkrila je Antonella uoči priprema za nadolazeći koncert.
U umjetničkom djelovanju kroz dvadeset i jednu godinu toplim i iskrenim estradnim nastupom, elegantnim i profinjenim glasom osvaja srca publike diljem svijeta. Ulaznice za koncert sopranistice Antonelle Malis u KD Vatroslav Lisinski rasprodane su čak deset dana prije koncerta.

Foto: Press – Ivana Galić Tepeš