fbpx

Film u šumi na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Zagreb…

Film u šumi– Topli rujanski dani i vedro nebo omogućili su nam da s kolovoškim programom Film u šumi zakoračimo u rujan. Za opraštanje od ljeta pripremili smo reviju najpopularnijih naslova prikazanih ove sezone na Ljetnoj pozornici Tuškanac. U srijedu, 9. rujna prikazujemo komediju Kako biti dobra supruga francuskog redatelja Martina Provosta, duhovitu priču o solidarnosti, emancipaciji i rodnoj ravnopravnosti, s izvrsnom Juliette Binoche u naslovnoj ulozi. U četvrtak, 10. rujna, na rasporedu je Corpus Christi redatelja Jana Komase, priča o mladom delikventu koji se igrom slučaja nađe u situaciji da preuzme ulogu lokalnog svećenika. Ovaj izvrstan poljski film osvojio je niz nagrada, a bio je nominiran i za najbolji strani film na prošlogodišnjim Oscarima – poručuju organizatori.
– Tjedan završavamo s dva spektakla, koja su obilježila nastavak distribucije novih studijskih naslova u kinima diljem svijeta. U petak, 11. rujna na rasporedu je adaptacija istoimena Disneyeva animiranog filma Mulan u režiji Niki Caro, a u subotu, 12. rujna, gledat ćemo iščekivanu napeticu Christophera Nolana, Tenet – zaključuju organizatori.
Program na Ljetnoj pozornici Tuškanac održava se u skladu s važećim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za suzbijanje širenje Covida-19, a ovom prilikom apeliramo i na odgovorno ponašanje posjetitelja.

Foto: Press