fbpx

Ben Sims & Dax J u klubu Boogalo

Future Scope party serijal otvorili Ben Sims i Dax J

Sad možemo mirno dočekati jesen jer nam je u Boogalo, u hram sreće stigao poznati dvojac Dax J i Ben Sims.

Jesenska se sezona Future Scope party serijala otvarila 7. listopada u hramu sreće, Boogaloou uz nikad jači line up.
Nakon uspješno proslavljenih 20 godina postojanja, Future Scope nastavlja ubrzavati ritam s globalno poznatim dvojcem, Ben Simsom i Dax J-om.
Nakon 4 godine u goste došla je maestralna britanska techno legenda s više od 20 godina iskustva iza sebe, Ben Sims koji je zajedno s beskompromisnim Dax J-om resetirao veliku dvoranu Boogalooa. Nastavno na ovaj vatreni line up, stigli su i F.O.R.M. live koji su zajedno s velikanima isporučili jedan opasni set i zajedno s driving techno b2b setom DJ Jocka i Shipea osigurali večer za pamćenje.

Mali floor ugostio je jednog od predvodnika regionalne scene, AudioStorma čiju produkciju prati pridjev jedne od najboljih jer njegove su trake popratili John Digweed, Hernan Cattaneo te mnogi drugi velikani. Na mali floor posebni doživljaj pružili su i dugogodišnji rezidenti party oaze Ambasade Gavioli, Shark i Jaka koji su servirali b2b set.
Posljednje ime koje je zapečatio ovaj line up kojemu je nemoguće odoljeti je Matya, rezident samog Boogalooa i Future Scopea koji je upotpunio zagrebačku scenu od samih početaka pojave elektroničke glazbe na našim područjima. Ben Sims s više od 20 godina iskustva iza sebe ima zasluženu reputaciju jednog od svjetski najtraženijih i vodećih techno DJ-a. Čvrst i energičan mikser koji vješto spaja svoju prepoznatljivu mješavinu žestokog funka i hardg.
Dax J je odrastao  slušajući britanske zvukove Jungle, Drum n Bass i Garage. Budući da je bio pod jakim utjecajem heroja kao što su Goldie, Andy C i Bad Company, njegova ljubav prema undergroundu značila je da je ubrzo počeo DJ-ati na piratskim radijima u ranoj dobi od 15 godina. Njegov put u glazbi krenuo je neplaniranim smjerom i tako je započeo njegov nezaustavljivi uspon kroz underground scenu.
Foto: Scena.hr