Bijela robinja – Nova telenovela na malim ekranima
By redakcija On 10 lip., 2019 At 12:50 PM | Categorized As Film, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

Nova telenovela La Esclava blanca – Bijela robinja u trajanju od 62 epizode

Bijela robinjaHrvatska radiotelevizija, od ponedjeljka, 17. lipnja 2019. godine na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 0.25 sati započinje s emitiranjem nove telenovele Bijela robinja (La Esclava blanca) u trajanju od 62 epizode.
Bijela robinja priča je o Victoriji, ženi koju svi poznaju kao markizu koja je došla u Ameriku udati se za tamošnjega bogatog trgovca. Pa ipak, istina je nešto posve drugo. Davno, prije mnogo godina, u tom istome gradu u Bijela robinjaKolumbiji, ona je spašena od sigurne smrti, a podigli su je robovi koji su postali njezina obitelj. No istrgnuta je iz ruku svojih najdražih i poslana u Španjolsku jer prema društvenim normama bjelkinja nije mogla živjeti među robovima. Victoria je neukrotiva i vratit će se pod krinkom druge osobe kako bi istjerala pravdu i oslobodila svoju obitelj. Odlučno će se sukobiti sa svima koji joj stanu na put da spasi svoju obitelj od ropstva, sukobit će se s onima koji su joj ubili roditelje i ponovno se susresti s Miguelom, muškarcem za kojeg bi život dala. Victoriji su svi ljudi iste boje i zato neće stati dok se ne izvrši pravda.
Ova kolumbijska serija snimljena je u vrhunskoj produkciji, a osvojila je 2 nagrade i 3 nominacije.
Glavnu ulogu tumači priznata španjolska filmska glumica Nerea Camacho, dobitnica nagrade Goya. Među raskošnom glumačkom postavom ističu se španjolski glumac Miguel de Miguel, venecuelanski glumac Luciano D’Alessandro, Kubanac Orián Suárez, panamska glumica Miroslava Morales i portorikanski glumac Modesto Lacén.
Uloge: Nerea Camacho (Victoria), Orián Suárez (Miguel), Miguel de Miguel (Nicolás), Modesto Lacen (Tomás), Norma Martínez (Adela), Ricardo Vesga (Enrique Morales).
Urednica serije je Martina Rajšek.

Foto: Press

comment closed