Comic Sans osvojio Nagradu za najbolji film iz regije

FEST…

Novi film Nevija Marasovića Comic Sans osvojio je Nagradu žirija filmskih kritičara ‘Nebojša Đukelić’ za najbolji film iz regije na FEST-u

Comic SansKomedija Comic Sans redatelja Nevija Marasovića, s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatkom Burićem u naslovnim ulogama, osvojila je Nagradu žirija filmskih kritičara Nebojša Đukelić koja se dodjeljuje za najbolji film iz regije na 46. Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu – FEST.
Nagrada žirija ’Nebojša Đukelić’ dodjeljuje se filmu ‘Comic Sans’ Nevija Marasovića, za izuzetno duhovit i nekonvencionalan pristup Comic Sansvječitoj temi emotivnog brodoloma čovjeka rastrgnutog između zavodljivih izazova modernog doba i snage iskrene ljubavi – stoji u obrazloženju žirija nagrade kritičara Nebojša Đukelić za najbolji film iz regije u sastavu: Gordana Restović, Dragan Jeličić i Nerina T. Kocjančić.
FEST je nezaobilazan dio kulturnog života Beograda i festival na kojemu se već gotovo pet desetljeća prikazuje kvalitetna svjetska i domaća produkcija. Prošle godine glavnu nagradu FEST-a odnio je Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić.
Comic Sans na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života.
Nakon svjetske premijere na FEST-u Comic Sans 8. ožujka kreće u redovitu kino-distribuciju u Hrvatskoj.

Foto: Press