Comic Sans osvojio Nagradu za najbolji film iz regije
By redakcija On 3 ožu., 2018 At 11:34 AM | Categorized As Film, Kultura | With 0 Comments

FEST…

Novi film Nevija Marasovića Comic Sans osvojio je Nagradu žirija filmskih kritičara ‘Nebojša Đukelić’ za najbolji film iz regije na FEST-u

Comic SansKomedija Comic Sans redatelja Nevija Marasovića, s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatkom Burićem u naslovnim ulogama, osvojila je Nagradu žirija filmskih kritičara Nebojša Đukelić koja se dodjeljuje za najbolji film iz regije na 46. Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu – FEST.
Nagrada žirija ’Nebojša Đukelić’ dodjeljuje se filmu ‘Comic Sans’ Nevija Marasovića, za izuzetno duhovit i nekonvencionalan pristup Comic Sansvječitoj temi emotivnog brodoloma čovjeka rastrgnutog između zavodljivih izazova modernog doba i snage iskrene ljubavi – stoji u obrazloženju žirija nagrade kritičara Nebojša Đukelić za najbolji film iz regije u sastavu: Gordana Restović, Dragan Jeličić i Nerina T. Kocjančić.
FEST je nezaobilazan dio kulturnog života Beograda i festival na kojemu se već gotovo pet desetljeća prikazuje kvalitetna svjetska i domaća produkcija. Prošle godine glavnu nagradu FEST-a odnio je Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić.
Comic Sans na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života.
Nakon svjetske premijere na FEST-u Comic Sans 8. ožujka kreće u redovitu kino-distribuciju u Hrvatskoj.

Foto: Press

comment closed