fbpx

Dragojević: Na dan koncerta najbolje je što manje jesti!

Oliver Dragojevic, Barbara Kolar, Sasa Buneta– Spreman sam za Lisinski koji je vrhunska koncertna dvorana i vrlo lijep ambijent, a tri rasprodana koncerta fantastičan su uspjeh. Prostor je intiman, publika čuje svaki glas i zaista uživa u izvedbama. Prije koncerata se ne upjevavam, a što se tiče prehrane na dan koncerta najbolje je što manje jesti – rekao je Oliver Dragojević. Legenda hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević na najljepši je mogući način poželio dobro jutro Zagrebu. Uoči večerašnjeg prvog od tri rasprodana koncerta u Lisinskom na najslušanijem Oliver Dragojevićzagrebačkom radiju Anteni Zagreb otpjevao je pjesme s novog albuma.
Slušatelji Jutarnjeg show-a Barbare Kolar i Saše Bunete doznali su da je glazbena legenda spremna za zagrebačke koncerte, kako se danas probudio u četiri sata ujutro te da Zagrebu priprema vrhunski glazbeni doživljaj.
Glazbenik je otkrio da bi od mladih glazbenika rado snimio duet s Brunom Marsom. Što se nogometa tiče najviše vjeruje u rezultat. Na Islandu je hladno tako da će naši nogometaši pobijediti ako zaista jako žele dobar rezultat, a Oliver misli da će se rasplet odigrati u Hrvatskoj.

Uživo u programu Antene Zagreb Oliver je otpjevao pjesme’ Do Kraja Vrimena’ i ‘Konfidenca’ s istoimenog novog albuma.