fbpx

Franka Batelić pokušala otpjevati ‘Crazy’ na hrvatskom jeziku

Video…

Franka Batelić kaže da joj je lakše pisati pjesme na engleskom jeziku

Franka BatelićFranka Batelić s pjesmom ‘Crazy‘ će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Pjevačica je napisala stihove na engleskom jeziku. Kaže  da joj je lakše pisati na engleskom, pa joj je Nives Ivanišević  u ‘385 Showu’ na Narodnom radiju postavila izazov: prevesti i otpjevati ‘Crazy’ na hrvatskom jeziku. Franka se raduje nastupu na Eurosongu.
Franka Batelić– Želim ostaviti dio sebe na toj pozornici. Želim da se naši gledatelji ponose pred malim ekranima. Hvala HRT-u što mi dozvoljava da budemo kreativni i napravimo dobar posao – kazala je Franka u intervjuu za portal Scena.hr u veljači. Pjevačica u svojoj karijeri ima veliku podršku roditelja. Tako je hrabre i kad je u pitanju nastup na Eurosongu.
– Uvijek su mi bili apsolutna podrška u svemu i govorili mi da budem neustrašiva te kako je sve moguće. Naravno da je bilo trenutaka kad sam mislila da su to gluposti i nisam vjerovala, međutim danas znam da je to istina – zaključila je Franka. Kako Franka pjeva ‘Crazy’ na hrvatskom jeziku možete pogledati u videu.

Foto: Press – Narodni
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8_RJnL6sEkE[/embedyt]