fbpx

Frontmen grupe Iron Maiden Bruce Dickinson dolazi u Zagreb

Lisinski…

Legendarni frontmen grupe Iron Maiden Bruce Dickinson dolazi u Hrvatsku

Iron Maiden

Bruce DickinsonBruce Dickinson priprema posebnu večer u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. „Večer s Bruceom Dickinsonom“, interaktivan je show koji prati nedavni izlazak autobiografije “What Does This Button Do?“.
Bruce Dickinson jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika s izuzetno zanimljivom životnom pričom. Pored toga što je nekoliko desetljeća proveo na čelnom mjestu spektakularnih performansa IRON MAIDENA, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalent, Bruce je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.
Iron Maiden2017. je objavio autobiografiju “What Does This Button Do”, koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik. Promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s najvećim fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih obožavatelja. Tako je nastala “Večer s Bruceom Dickinsonom”, jedinstveni one-man show koji je više nalik na standardnu rutinu stand-up komičara; predstava je koja Bruce Dickinsontraje više od dva sata te u svijetu dobiva najviše pohvale brojnih kritičara.
Program se sastoji od dva dijela, u prvoj polovici Bruce pripovijeda o životu na humorističan način, daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove. Publici iskreno otkriva priču u jedinstvenom anarhičnom stilu, popraćenu mnoštvom fotografija iz privatne kolekcije uz nekoliko ekskluzivnih detalja koje namjerno nije želio otkriti u knjizi.
Druga dio večeri posvećen je obožavateljima koji mu otvoreno mogu postaviti pitanja na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.
Ne propustite jedinstvenu priliku svjedočiti nešto drugačijem spektaklu u intimnoj atmosferi dvorane Lisinski na čijoj će pozornici 26.10.2019. s publikom životne mudrosti podijeliti istinska legenda, Bruce Dickinson.

Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr.

Foto: Press