fbpx

Jelena Rozga izazvala euforiju nastupom!

X Factor Adria…

Jelena RozgaSinoćnjim nastupom u četvrtoj live emisiji regionalnog X Factor Adria, Jelena Rozga priredila je publici nezaboravan nastup. Izvedbom svog velikog hita ‘Nirvana’, Jelena je oduševila publiku, žiri i finaliste u backstageu. Međutim, pravi spektakl dogodio se izvedbom aktualnog singla ‘Cirkus’ zahvaljujući specijalnim efektima koji su za to priliku postavljeni u studiju.
– Iako je hladna kiša padala po meni, uistinu mi nije smetalo! Adrenalin i uzbuđenje su me obuzeli pa to nisam ni osjetila! Bila sam ponesena reakcijom publike koja me je aplauzom nosila kroz cijeli nastup – rekla je Jelena za svoj nastup.
Poslije nastupa Jelena je dala podršku finalistima X Factora te im udijelila i koristan savjet;
– Moj savjet je da budete vrijedni i uporni! Nemojte odustajati ma koliko prepreka se pojavilo na putu i vjerujete u sebe i svoje kvalitete jer to je najvažnije! Želim vam da ostvarite svoje muzičke snove’.
U revijalnom dijelu natjecanja nastupila je i fantastična Doris Dragović koje se trenutno nalazi u Srbiji povodom svog skorašnjeg koncerta u Beogradu. Za publiku je izvela svoj stari hit ‘Marija Magdalena’ s kojim je davne 1999. godine nastupila na Eurosongu u Izraelu.

Foto: Luka Pilipović