fbpx

Klapa Rišpet i Jelena Rozga: Prsti zapleteni!

Novi glazbeni spot…

RišpetNakon trijumfa na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, brojnih glazbenih hitova poput  ‘Sunce mi od tebe dolazi’, ‘Lumin’, ‘Ćaća’, ‘Kad je pošla ća’ klapa Rišpet predstavlja glazbeni spot za svoju novu pjesmu ‘Prsti zapleteni’ koju su snimili s prijateljicom klape Jelenom Rozgom.  Riječ je o izrazito emotivnoj baladi koja će kroz klapsko pjevanje prikazati emociju na jedinstven način. Pjesma ‘Prsti zapleteni’ nalazi se na albumu prvijencu klape Rišpet ‘Kad je pošla ća’ koji je već sada osvojio srca mnogobrojne publike i uvrstio ga trenutno u najprodavaniji album u Hrvatskoj.
Pero Kozomara– Jelena je dugogodišnja prijateljica, tu je od samih početaka klape i odavno smo znali da želimo upravo s njom napraviti duet. Imamo veliku privilegiju da nakon suradnje s legendarnim Mišom Kovačom napravimo pjesmu s još jednom od najvećih zvijezda s ovih prostora. Smatram kako su i Jelena i klapa unijeli dio sebe u ovu pjesmu i iznijeli je s puno emocije i iskreno se nadam kako će “Prsti zapleteni” naći put do srca slušatelja kao što su to činile pjesme Rišpeta do sada – rekao je skladatelj Pero Kozomara ususret premijeri glazbenog spota.
RozgaDrago mi je da sam otpjevala ovaj duet sa klapom Rišpet i da ponovno surađujem  u studiju s mojim prijateljem Perom Kozomarom. Pjesma mi je od prvog  slušanja ušla u srce i nadam se da će se slušateljima svidjeti koliko i meni – rekla je Jelena.

Izvođač: Klapa Rišpet
Pjesma: Prsti zapleteni
Glazba: P. KozomaraUredi
Tekst: I. Brnas
Aranžam: R. Kazinoti
Redatelj spota: Željko Petreš

Foto: Press Scena.hr

Pogledajte spot: [vsw id=”i6I4cAGOi0U” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]