fbpx

Kerekeši dolaze u Zagreb!!!!!

Gostovanje…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Kerekeši– Od 15. veljače do 17. veljače 2017. godine izvesti ćemo naše tri HIT KOMEDIJE. U sklopu 2. Dana smijeha na Sceni Travno u Zagrebu. 15. veljače na programu je predstava ‘Skupština‘, 16. veljače predstava ‘Očeš, nečeš, doktor‘, a 17. veljače predstava ‘Krtice! Sve predstave počinju u 19.30 sati, a ulaznice su u prodaji na blagajni u Kulturnom centru Travno – KUC Travno – najavljuju Kerekeši, glumac i glazbenik Jan Kerekeš te njegov otac Ljubomir Kerekeš.

O predstavi – Očeš, nečeš, doktor:
DoktorNajnovija komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu, u režiji Ljubomira Kerekeša koji je odlučio pomaknuti granice svojih predstava i osim svakodnevnih problema “malog” čovjeka, progovoriti i o svakodnevnim problemima indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je…cijepati drva.

O predstavi – Skupština:
SkupštinaKajkavska satirična komedija smještena u selo Črevo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Predsjednik Dragec, animator kulture Ivek zvan Tarzan, tajnica i blagajnica Đurđa i predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir govore o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti. U maloj seoskoj sredini kao što je Črevo taj općedruštveni problem poprima elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu.

O predstavi – Krtice:
KrticeNagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za “Krtice” bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Foto: